Vi pitate - mi odgovaramo

 • Kakve majice imate u ponudi?

  Muške majice u veličinama (S,M,L,XL,2XL i 3XL) u bijeloj, crnoj, crvenoj, tamno plavoj, zagrebačko plavoj, zelenoj, tamno zelenoj i sivoj boji. Ženske (strukirane) majice u veličinama S,M,L i XL, u bijeloj, crnoj, crvenoj, tamno plavoj, zagrebačko plavoj, zelenoj i rozoj boji. Dječje majice su u veličinama od 4-14.
 • Kako brzo može biti napravljeno?

  Rok izrade motiva ovisi o količini i složenosti otiska. U pravilu treba nam dan-dva za manje količine, a unutar tjedan dana ćemo odraditi sve veće količine. Rok dogovaramo s vama i taj ćemo rok sigurno ispoštovati jer nam je važno da gotov proizvod imate kada vama to odgovara.
 • Je li ovakav tisak kvalitetan?

  Naše dugogodišnje iskustvo i znanje garancija su za kvalitetu. Pratimo novitete, testiramo otiske na raznim materijalima i vama nudimo provjereni proizvod. Ponosno stojimo iza kvalitete koju nudimo svim svojim klijentima.

Kako slike treba pripremiti za tisak?

 • Jednobojni motivi

  Trebaju biti pripremljeni u vektorskom formatu (Adobe Illustrator, Corel Draw, EPS), pritom sav tekst mora biti pretvoren u krivulje. Takvi motivi se izrezuju pomoću cuttera iz folije u željenoj boji.
 • Višebojni motivi

  Mogu biti doneseni u bilo kojem rasterskom formata ( JPG, BMP, PSD, TIFF), uz uvjet da rezolucija dotičnog motiva bude između 200 i 300 dpi u veličini koju želite otisnuti.
 • Priprema za tisak

  Ako želite na majicu staviti sliku ili tekst koji mi nemamo u ponudi, kvaliteta grafike ovisi o fileu koji od vas dobijemo. Ako ne znate napraviti pripremu za tisak, mi ćemo ju izraditi, poslati vam prikaz te nakon toga izraditi majicu.

Imate neko dodatno pitanje na koje niste pronašli odgovor?

Javite nam se i odmah ćemo riješiti taj problem :)

POŠALJITE PITANJE