TERMOTISAK - Tisak na tekstil

Još od 1993. godine stvaramo i izrađujemo proizvode visoke kvalitete prema vašim željama. Svaku vašu želju prenijet ćemo termotiskom na gotove sve vrste sintetičkih i prirodnih materijala (majice, dresove, radna odijela, kape, jakne, kišobrane, torbe ...). Iz našeg dućana tekstil izlazi sa stilom.

Od početka kvaliteta!

Od prvog otiska poštujemo kvalitetu kao vrijednost našeg rada. Želimo da vaše ideje stvarno traju!

Što nam je važno?

Znamo s čime naši klijenti najčešće imaju problema i zato smo ponosni na poštivanje svih dogovorenih rokova.

Naša je priča počela 1993. godine i održala se sve do danas. U radu se koristimo posebnom vrstom termotiska koji omogućava dugovječnost tiska na različitim materijalima. Na ovaj se način primjenom visokih temperatura, folija otiskuje na prirodnim i sintetičkim materijalima.

Zašto mi uživamo u tome?

Jedna od glavnih prednosti ovakvog posla je stvaranje odnosa s ljudima. Iznimno smo ponosni na suradnju s Hrvatskim košarkaškim savezom i ostalim vjernim suradnicima koji su uz nas dugi niz godina. Mnogi naši klijenti postali su nam dragi prijatelji i to je ono što nas posebno veseli.

Što o nama kažu naši klijenti?

Tvrtka Termotisak se svojim radom, učinkovitošću I kreativnošću pozicionirala kao naš stalni dobavljač na kojeg uvijek možemo računati. U višegodišnoj suradnji percipirali smo je kao tvrtku koja kontinuirano radi na unaprijeđenju usluge.

Sve pet d.o.o., Dubravka Vlajo

Izuzetno mi je zadovoljstvo zahvaliti Vam na dosadašnjoj suradnji.
Kao partner HKS-a pružate veliku pomoć u izvršavanju naših djelatnosti, a Vaša posebno naglašena profesionalnost i kvaliteta usluga daje prepoznatljiv izgled svim našim selekcijama. U želji da suradnja traje što duže veselimo se i Vašim poslovnim uvjetima.

glavni tajnik HKS, Željko Drakšić, dipl.ing.

Imate pitanja za nas?

Javite nam se s pitanjima, idejama, pohvalama ili kritikama :)

JAVITE SE