TERMOTISAK - jednostavno i kvalitetno

Stvorite svoju majicu, jastuk, pregaču, kapu... Vaše ideje, vaše misli i vaše riječi termotiskom pretvaramo u prava mala remek-djela!

 • Blagdanski motivi

  Ovih blagdana osmislite nezaboravan poklon za vaše najdraže. Pod okićenom jelkom neka vaše djelo osim konca krasi i originalan otisak tople poruke.
 • Motivi tiska za bebe

  Razdragajte roditelje jedinstvenim poklonom, malenim veseljem za njihovu najveću radost. Darujte im originalan poklon.
 • Motivi tiska za jastuke

  Muze nikada ne spavaju, ali zašto se njihova kreativnost ne bi probudila na jastuku? Izaberite motiv i snivajte spokojno - vaši će se najdraži buditi sa smješkom.
 • Motivi pop kulture

  Koji film trenutno vrtite u glavi? Razveselite sebe ili druge otiskom omiljenih filmskih scena, glazbenih motiva i riječi pjesama.
 • Ievgenij Childs motivi

  Ako ne možete promijeniti svijet, promijenite majicu! Začinite garderobu zrncem humora. Ovo su majice sa zabavnom porukom.
 • Motivi tiska za pregače

  Nešto vam se krčka u glavi? Ispecite pa nam recite - i razgalite svog šefa ili šeficu kuhinje maštovitom pregačom.

Najpopularniji motivi

Kroz sve ove godine što radimo skupili smo velik broj odličnih ideja i motiva za tisak na majice, jastuke, pregače... U želji da vam pomognemo naći idealan poklon za vama dragu osobu ili za vas same. Poklonite otisnuti poklon mami, tati, baki, djedu, sestri, bratu, prijatelju, dečku, curi i prijateljima. Pustite svojoj mašti na volju.

Ievgenij Childs motivi

Razveselite vama dragu osobu posebnim poklonom. Provjerite kreativne Ievgenij Childs motive i unesite malo humora u svakodnevicu. Ovo su majice s porukama koje će vam staviti osmjeh na lice. Potražite još veselih motiva u našem katalogu.

Jastuci i pregače

Zašto neka vaša uspomena ne bi bila motiv za jastuk. Zamislite da svako jutro vidite sliku koja vas nasmijava :) Osim toga, popularne su nam i pregače izrađene prema vašim željama. Razveselite svog omiljenog kuhara ili kuharicu i možda sljedeći put dobijete veću porciju :)

Licitar jastuk

Licitar je oduvijek bio simbol ljubavi i jedan je od najpoznatijih suvenira Zagreba. Ponekad je osjećaje teško izreći... ali uz ovakav jastuk riječi su suvišne.

Zanima vas još naših radova?

Nema problema! Pripremili smo katalog najboljih ideja do sada.

PREUZMI

Odlučili ste se?

Odlično! Javite nam se i krećemo u izradu vaše majice, torbe, jastuka,...

NARUČI

Želite provjeriti cijene?

Saznajte sve informacije i jednostavno dođite do super proizvoda.

PROVJERI